Известие

Collapse
No announcement yet.

ДОБРИ СЕРВИЗИ ВЪВ ВАРНА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ДОБРИ СЕРВИЗИ ВЪВ ВАРНА

Здравеите на вси4ки. Имам си Алфи4ка 156 2.0 , но уви проблемите по4укаха и на моята врата. Искам да попитам за добри сервизи във Варна, кадето да си обслужвам кол4ката и по то4но става въпос за двигател(губи ми маслото ).Аи не само за ДВТ-а, а и за вси4ко останало. Благодаря Ви предварително.

ами не са много...ние повечето ходим тук:
    Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
    Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
    Lancia Ypsilon '02

Comment

Колко масло губи? Сервиза за сериозните ремонти е този по- горе, но се чака докато ти дойде реда.
      Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Колега здравеи аз карам само алфи от Варна съм,първото нещо което ще направиш е да си по4истиш одушника за изгорелите газове.Пък после пак ще говорим.Относно сервиза за алфи има два които знам 4е са много добри.А и за контакти с мене 0899 408-449.касмет.

Comment

Почистването на масления отдушник няма как да му реши проблема с "губи ми масло".
          Пробвай в сервиза на Севдо или колегата Танос да сподели за двата сервиза, които препоръчва ???
          ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Първоначално публикувано от Tinoto
            Почистването на масления отдушник няма как да му реши проблема с "губи ми масло".
            Що бе? Ако изпушва доволно от време на време Най-малкото може да пробва.
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

добри сервизи във варна

Колеги благодаря ви за отзив4ивостта. Вие сте пи4ове. А относно маслото: гълта ми около 1.2 л. на 1000км(лошо, а?). А за пу6енето: еми пуши си постоянно, но пушека е бял(незнам дали има някакво зна4ение, заштото съм шофьор от 2 месеца и повярвайте ми: нищо не разбирам).В4ера ходих при някакъв "майстор" и не ме зарадва особенно. Уплаши ме с някаква сума от 1000 лв. Трябвало да се сменят някакви втулки на клапаните, гумичките, сегменти + гарнитурите и тн. Да ви кажа честно-нямам му доверие, защото просто го каза наизуст бест да е отворил даже капака на двигателя. Друго което ми каза(за това му вярвам, за6тото и аз го видях), е че трябва да сменя едни хоризонтални болтове със гумени тампони от страни на задните гуми.На тези гуми тампонират някакви 2 малки щанги4ки. Ако разбрахте за какво ви говоря ми кажете как се казват, че и майстора не можа да ми каже.Ааа имало такива и при Ладите. За смяната на тези джаджи 6тяло да ми излезе 100 лв без труда.

Comment

за ходовата част отиди при МИМО на ул.Кракра. Прегледа струва 10,- лева, но поне ще разбереш какво има да се сменя по колата...после можеш да ги правиш при него или на друго място
                Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                Lancia Ypsilon '02

Comment

Първото, което е добре да направиш е да почистиш серпантината на капака на главата. Ако и след това пак пуши, тогава вече пак ще го мислиш
                  _______
                  146 JTD - ex
                  Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

литър и двеста на 1000км си е много. И мойта изгори 600гр Селения рейсинг за 2000км и ми се струва ненормално, макар че колегите ми казват че е ОК, но техните мотори не горят толкова масло. Ауспуха ми не е черен. Преди да почистят отдушника на картера и да сменя маслото, пушеше като я настъпя сив пушек. Сега не пуши, ама... Първо виж за течове, после си почисти сепаратора, смени маслото. После ако пак е зле почваш- гумички на клапаните, препасване на клапани, смяна на сегменти. И ако не си сменил ремъци, ролки, вариаторен кит, смени ги заедно с останалото.
                    Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Цанко е добър-намира се на кръстовището на КАТ,до една автомивка има халета и в едно от тях е той,работи бързо и точно.Колкото до сервиза на Алфа в Кичево...не ходете,Станимир е голям ГАД!!!и сервиза му е вече занемарен-въртят се трима дивака вътре и режат глави,защото биле специализиран сервиз
                      Алфа 156 2,0

Comment

и аз трябва да ги сменям тея неща карам е вече 20х.к смяна масло селения 20к бензин 100октана от еко газ и тва е ма вече ме страх
                        Alfa romeo GTVex
                        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

и моята пуши между 2500 и 3500 оборота после изчиства и доливам 1л за 10000 обаче ще изчистя тоя сепаратор и аз дай малко инфо колега и каде сменя всичко в варна.
                          Alfa romeo GTVex
                          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Колега здравеите относно алфата която ти гори маслото аз ти казах първо какво да направиш.Аз други коли освен АЛФИ съм нямал твоя проблем е доста4но да пробваш с това което ти казах.Аз също имах този проблем сменях фложки и сигменти но нищо не се оправи.След като по4истихме одушника вси4ко се оправи.Касмет.

Comment

ДОБРИ СЕРВИЗИ ВЪВ ВАРНА

Колега TANOS, ще ти бъда много благодарен, а и не само аз, ако сподели6 сервизите при които ходиш. За сега при мен няма развитие, защото не съм се заел с проблема - на фаза събиране на инфо съм все още.

Comment

Working...
                              X